Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alvi Prague S.r.o.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat dermabraziune Diamant 4 in 1
950 $
Brand
E-4
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Piele Scrubber:

piele Scrubber ofera ingrijire cuprinzatoare a pielii bazate pe tehnici moderne, eficiente folosind ultrasunete, fără a expune pielea la presiuni puternice, tensiune, daune mecanice. Cu ajutorul dispozitivului poate fi efectuată proceduri cosmetice pentru a scăpa de piele (peeling), tonifierea pielii, crescând astfel atractivitatea și atractiv sănătos.

Diamond Dermabraziunea:

Diamond Dermabraziunea este o mașină resurfacing cu varfuri de diamant. Principalele diferențe de la procedurile de dermabraziune microdermabraziune cu diamante constă în faptul că dermabraziune - o metoda chirurgicala de corectare unei persoane care se realizează sub anestezie generală și constă în îndepărtarea stratului de suprafață al pielii tăiere. Diamond Microdermabraziunea este o procedură nedureroasă, care permite de a realiza o moale ca de mătase, piele sanatoasa, evitarea consecințelor durere și poslehirurgicheskie.

Terapie cu ultrasunete:

Terapie cu ultrasunete include două duză juca vibratii sonore și operează cu o frecvență de un milion de cicluri pe secundă (1 MHz). Undele ultrasonice pot stimula tesutul pielii si de a imbunatati permeabilitatea membranelor celulare, care promovează regenerarea tesutului colagen, rid redus, da pielii un aspect sănătos. Ultrasunete generează căldură prin frecare, accelereaza circulatia sangelui, relaxeaza muschii, degradarea celulita.
Hammer Hot & Cold

Acțiunea de căldură și frig creste metabolismul, microcirculatia a vaselor de sange, elimina pungile de sub ochi, prevede de ridicare, imbunatateste culoarea pielii
Din Gura in Gura