Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alvi Prague S.r.o.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat dermabraziune Diamant 3 in 1
730 $
Brand
E-3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Piele Scrubber:

piele Scrubber ofera ingrijire cuprinzatoare a pielii bazate pe tehnici moderne, eficiente folosind ultrasunete, fără a expune pielea la presiuni puternice, tensiune, daune mecanice. Cu ajutorul dispozitivului poate fi efectuată proceduri cosmetice pentru a scăpa de piele (peeling), tonifierea pielii, crescând astfel atractivitatea și atractiv sănătos.

Diamond Dermabraziunea:

Diamond Dermabraziunea este o mașină resurfacing cu varfuri de diamant. Principalele diferențe de la procedurile de dermabraziune microdermabraziune cu diamante constă în faptul că dermabraziune - o metoda chirurgicala de corectare unei persoane care se realizează sub anestezie generală și constă în îndepărtarea stratului de suprafață al pielii tăiere. Diamond Microdermabraziunea este o procedură nedureroasă, care permite de a realiza o moale ca de mătase, piele sanatoasa, evitarea consecințelor durere și poslehirurgicheskie.

Terapie cu ultrasunete:

Terapie cu ultrasunete include două duză juca vibratii sonore și operează cu o frecvență de un milion de cicluri pe secundă (1 MHz). Undele ultrasonice pot stimula tesutul pielii si de a imbunatati permeabilitatea membranelor celulare, care promovează regenerarea tesutului colagen, rid redus, da pielii un aspect sănătos. Ultrasunete generează căldură prin frecare, accelereaza circulatia sangelui, relaxeaza muschii, degradarea celulita.

Transport gratuit
Din Gura in Gura